skip to Main Content
Information och köpvillkor

När du handlar hos oss

Betala via Paypal direkt med kontokortet

Du kan betala via Paypal även utan att behöva öppna ett Paypal-konto. När du har handlat färdigt, gå till kassan och klicka på den gröna knappen ”Fortsätt till Paypal”.

 • När du kommit till Paypals betalningsruta, så kan du se betalningsammanfattning till vänster och betalningsalternativ till höger.
 • Har du inget Paypalkonto och vill betala direkt med kontokortet, klicka på länken ”Har du inget Paypalkonto?” i högerfältet
 • Fyll i dina kontokortsuppgifter och klicka på ”Betala” längst ned i högerfältet
 • Vid förfrågan om att skapa Paypal-konto, scrolla ned på sidan och klicka på ”Nej tack”, och köpet är klart!
Paypal-instruktion

Köpvillkor

Det är tryggt och enkelt att handla via vår webbshop på Zombi MC!

 • Välj en varugrupp för att visa artiklar med våra olika varor. Klicka på den artikel som du vill köpa, så visas en större bild och mer information/fakta om artikeln.
 • För att genomföra och avsluta köpet, klicka på ”Till kassan”.
 • Efter att ha bekräftat köpet erhåller du en orderbekräftelse via mail.

Har du inte fyllt 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att handla i vår webbshop.
I priserna ingår moms med 25%.

Betalningssätt

Tillängliga betalsätt är för närvarande kortbetalning via Paypal. Du kan antingen betala via ditt befintliga Paypalkonto, registrera ett nytt konto eller betala direkt med kontokort.

Om du inte vill registrera ett Paypalkonto och endast betala med kontokortet, välj ”Nej tack” längst ned på sidan för att genomföra betalning med kort.

För alla fakturaköp gäller åldersgräns på minimum 18år.

Leverans

Vi skickar alla våra varor med Posten. Du hämtar ditt postpaketet på angivet uthämtningsställe.
Leveransbesked skickas via SMS då paketet inkommit till ditt uthämtningsställe. Spårningskod för paketspårning kommer via mail då paketet skickas från oss.

Leveranstid

Normal leveranstid är 2-5 dagar om varorna finns på lager. Vid ej lagervara kan leveranstid variera, kontakta oss för mer information.

Felleverans – gör enligt följande

Kontakta Zombi MC på telefon 0768-14 45 00 eller epost: kundtjanst(at)zombimc.se

Transportskador

Våra paket är transportförsäkrade. Ser du att paketet och/eller innehållet skadats anmäler du det direkt till Posten. Om du hunnit öppna paketet och upptäcker skada, ring Zombi MC på 0768-14 45 00 eller skicka ett mejl till kundtjanst(at)zombimc.se

Utebliven leverans

Vid utebliven leverans ring Zombi MC på 0768-14 45 00 eller skicka ett mejl till kundtjanst(at)zombimc.se

Outlöst vara

För paket som inte löses ut debiterar vi dig 300 kr inkl. moms för frakt och hantering. Ej lagerhållna delar debiteras med 20% av priset.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt.
Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av Zombi MC.

Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. I detta syfte har vi också behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra samarbetspartners. Informationen som samlas för att kunden ska kunna genomföra ett köp används endast för detta ändamål och kommer inte att spridas till någon utomstående, förutom i samband med att din beställning behandlas.

Leveransadress och leveransvillkor är information som endast vår fraktpartner och våra leverantörer får ta del av. I praktiken innebär det att alltså denna typ av information ligger utanför vår direkta kontroll. Du har alltid möjlighet att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta får du ändra uppgifterna samt även välja att ta bort dem.

Reservationer

Zombi MC reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida.

Öppet köp

Du har alltid 30-dagars bytes- och returrätt efter mottagandet av varan. Detta gäller endast om varan returneras i oskadat skick och ligger i originalförpackningen. Vid retur av en vara som ser använd ut nekas öppet köp. Bytes- och returrätten gäller inte badkläder, underkläder, elartiklar, och ej produkter som specialbeställts på kunds begäran.

Byte – gör enligt följande

 • Ladda ned retursedel som PDF som finns längst ned på denna sida.
 • Skriv ut och fyll i retursedeln.
 • Skicka tillbaka varan tillsammans med retursedeln och en kopia på följesedeln. Adressen hittar du på retursedeln.

När vi fått varan och godkänt bytet skickar vi den nya varan till dig. Om den nya varan är dyrare betalar du mellanskillnaden och om den är billigare återbetalar vi dig mellanskillnaden på ditt konto, som du angivit på bifogat returformulär. Mellanskillnaden kan även kvarstå hos oss som tillgodo till kommande order.

Retur – gör enligt följande

 • Ladda ned retursedel som PDF som finns längst ned på denna sida.
 • Skriv ut och fyll i retursedeln.
 • Skicka tillbaka varan tillsammans med retursedeln och en kopia på följesedeln eller fakturan. Adressen hittar du på retursedeln. Du betalar returfrakten.

När vi fått varan och godkänt returen återbetalar vi pengarna på ditt konto, som du angivit på bifogat returformulär. Pengarna kan även kvarstå hos oss som tillgodo till kommande order.

Reklamation – gör enligt följande

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. Ring Zombi MC på 0768-14 45 00 eller skicka ett mejl till kundtjanst(at)zombimc.se så snart du upptäcker ett fel som du vill reklamera.

Övrigt

Zombi MC tar inte ansvar om någon olycka skulle inträffa i samband med användandet av våra produkter. Vi ansvarar inte för köp eller andra uppgörelser mellan kund och våra återförsäljare.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken inte skäligen kunnat förutses, som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, och som gör att vi inte kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall sådan händelse utgöra grund för att Zombi MC befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Kontakt & Adressinformation

Zombi MC AB
Aftonvägen 13
747 32 Alunda

Ladda ned retursedel här!

Back To Top